C O N T A C T

 

Service
Wij streven ernaar dat onze cliŽnten met al hun vragen en opdrachten bij een vast aanspreekpunt terecht kunnen. Deze is op de hoogte van al hun zaken, waardoor vragen meestal direct beantwoord kunnen worden. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur.

Administratiekantoor Reupers VOF
Proost Banensstraat 4
6227 XG Maastricht
Telefoon 043 3610992
E-Mail hans@reupers.nl
KVK-Limburg 14083393

 

 

 

 

O V E R   O N S

Financiele dienstverlening en vraagbaak voor
particulieren en ondernemers uit midden- en kleinbedrijf.

Onafhankelijk - Administratiekantoor Reupers is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van de financiŽle dienstverlening. Dankzij meer dan veertig jaar ervaring kunnen wij cliŽnten verzekeren van een goede kwaliteit van de uitgevoerde opdrachten en voorzien van een deskundig advies.

Administratiekantoor Reupers verzorgt onder andere boekhoudingen, salarisadministraties, belastingaangiften en jaarstukken. Alle werkzaamheden geschieden geheel in eigen beheer, zodat cliŽnten er zeker van kunnen zijn dat hun opdrachten direct kunnen worden uitgevoerd. Wij houden ervan zaken snel af te handelen.

Opdrachtgevers - Onze opdrachtgevers komen uit het midden- en kleinbedrijf, zoals architecten, aannemers, horecabedrijven, detail- en groothandelaren, adviesbureaus en vertaalbureaus . Particulieren doen een beroep op ons voor het invullen van hun aangiften inkomstenbelasting.

Automatisering -Onze nieuwe kantoorruimte is van alle gemakken voorzien, zodat opdrachten efficiŽnt kunnen worden uitgevoerd c.q. afgehandeld. Al vanaf de start van de kantoren in 1984 speelt de automatisering een belangrijke rol. Zo worden al vele jaren de aangiften inkomsten-, en vennootschapsbelasting opgesteld via professionele software van Kluwer of Elsevier, terwijl al vanaf 1984 de financiŽle en salarisadministraties van cliŽnten geautomatiseerd worden verwerkt. Pensioenberekeningen worden gemaakt middels de software de DSG Software Groep te Kampen.